Ons aanbod

Weet u nog wat gedaan voor de volgende sportdag? Kunnen de traditionele schoolsporten uw kinderen nog boeien? Wordt dit het zoveelste uitje naar het zwembad of de atletiekpiste? Of wilt u liever iets nieuws en hips? Om u te helpen in uw keuze, doe ik langs deze weg graag een korte voorstelling van ons vernieuwend sportdagconcept.

Wat?

Icho Sport biedt u en uw leerlingen de kans om kennis te maken met een aantal minder bekende maar zeer leuke en educatieve sporten.

Bounchball

Spel met sticks met een schuimachtige verdikking en 1 bal, indoor of zachte ondergrond.

Gorret

Canadees spel dat op ijs gespeeld wordt onder de naam ringette, nu indoor onder de naam gorret.

Bounkerball

Een vereenvoudigde vorm van cricket met veelkleurige bats en ballen.

Speleobox

Houten labyrint waar lenigheid,doorzetting en inzicht aanbod komen.

Omnikin

Super leuke teamspelletjes met een reuze bal van Ø1,5m.

Lacrosse

Teamsport waarbij de spelers een stick (crosse) dragen met aan het uiteinde een netje, waarin men de bal houdt. Het doel is om de bal met behulp van de stick in het doel te schieten.

Touckball

Combineert de eenvoud van het handbalspel met het speelse van frisbee.

Bumball

Ontwikkelingsspel met kleefbal en velcroheesje.

Poull Ball

Teamspel dat fair-play en samenspelen bevorderd.

Boogschieten

Met aangepast veiligheidsnet.

Promofilm

 

Hoe?

Icho Sport levert materialen voor 10 a 12 sporten, telkens voor groepen van ongeveer 12 kinderen. De materialen worden in pakket geleverd. Dat geeft u de vrijheid om zelf de opstelling en het aanbod te kiezen. U kunt, indien nodig, het aanbod nog uitbreiden met klassieke sporten zoals voetbal, basket, atletiek, badminton, volleybal of netbal. Bij elke sport hoort een lesfiche met een duidelijke omschrijving en instructies. Elke sport kan bijgevolg gemakkelijk door iedereen begeleid worden.

Waar?

U zorgt zelf voor de locatie. Dat kan op school, in de turnzaal of de sporthal. Icho Sport levert de materialen ruim op tijd op de afgesproken plaats. Na de sportdag worden de materialen terug opgehaald.

Prijs?

Voor het verhuur van de materialen en de bijhorende lesfiches, betaalt u €3 per kind. We rekenen altijd een minimumbedrag van 300€. De eerste tien scholen die reserveren, krijgen er een springkasteel gratis bovenop!